Chocolate Chip Cookie http://fazmyn.blogspot.com ( header cik yasmin tak ada buat sementara ): Menyelam tak timbul2 ... hehe :D ....
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Search Box :p

Monday, 23 April 2012

Menyelam tak timbul2 ... hehe :D ....











 ini nama dia brad pitt asian .... seksi kan mulut dia haha ... ni nakal sangat suka cium anak dara orang ... haha rasa nk cubit2 je mulut dia ... dia suka buat perangai dia sejak dia hilang angelina jolie dia ... haha sama species dengan dia ... ni jantan ...



 

 ini nama dia lace & pasangan dia lacey .. dorang ni buat kerja masing2 x peduli orang lain tapi selalu kena cium dengan brad pitt asian mama myn ... haha sian dorang














ini nama dia snow white ... dia ni nanpak je manja tapi hyperactive ... hehe masih bingung kat mana dia berada sekarang ... mama cakap jadi macam tu sbb dulu tinggal dekat asrama ramai2 skrg duk dalam akuarium mama tinggal  dengan brad pitt , lace & lacey je ... sorang lagi pasangan dia pun baru je mati nama dia prince ... kat bawah ni lah gambar prince ... hehe pakwe snow white ... sian snow white




SABAHSABAHSABAHSABAHSABAHSABAHSABAHSABAHSABAHSABAHSABAH




Sabah i'm coming to u ... haha
this is second time me & my family going to have vacation in sabah ...
Sabah have a many beautiful place to make our vacation more fun & interesting ...
kalau pergi sabah jangan lupa pergi
1 BORNEO HYPERMALL
KOTA KINABALU, SABAH

 

 #cikyasminsenyumsambilpandangmapsabah

NASIHAT CIK YASMIN