Chocolate Chip Cookie http://fazmyn.blogspot.com ( header cik yasmin tak ada buat sementara ): ASSALAMUALAIKUM ... kerajaan atau swasta ? cik yasmin dah pening
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Search Box :p

Friday, 25 May 2012

ASSALAMUALAIKUM ... kerajaan atau swasta ? cik yasmin dah pening


cik yasmin dah pening sebab cik yasmin dah keliru dengan pilihan cik yasmin ..:kecewa
tunggu rayuan  IPTA atau terima tawaran IPTS MARA ...
grr cik yasmin dah pening
minta2 la dapat IPTA .. InsyaAllah 
kau berikan lah yang terbaik untuk diri ini Ya Allah Ya Tuhan ku .. AMIN 
dengan PTPTN ada masalah teknikal ... tarikh akhir permohonan pun masih dikemaskini masa cik yasmin pi check dalam website PTPTN tadi ...
semua doakan cik yasmin dapat yang terbaik ye ..
TESL oh TESL .. bila la cik yasmin nak mula belajar ni



jom berdiet bersama cik yasmin ... :D :senam
marilah sertai program diet cik yasmin 
cik yasmin akan start diet mulai 26mei2012
wish me luck ye ... sejak turun 7kg terus balas dendam makan aje kerjanya ... haha
masa 7kg hilang tu .. myn tgok je semua orang makan nasi padahal dalam hati meronta2 nak nasi tu .. hahahaha begini la nasib orang yang berdiet ..
menahan nafsu dari makan makanan yg tinggi lemak , karbohidrat , berminyak dll ..
myn akan makan oat , yogurt , madu + lemon , epal hijau , air kosong , roti wholemeal , air nestle bliss , senaman yang konsisten ... depends pada bagaimana cara diet yang korang nak
sebab cik yasmin hanya cari info dan buat sendiri aje semua ..
simple but mula2 start mesti sesiapa yang x biasa akan rasa muak atau nk muntah2 ..
macam cik yasmin juga ..
tapi setelah berapa bulan tinggal amalan diet tu cik yasmin akan try utk sesuai kan diri balik ... macam sebelum ni juga ..
so bersedialah dari segi mental dan fizikal ..
jadikan diet anda lebih konsisten dan fleksibel supaya mudah bagi anda lakukannya setiap hari tanpa menghadapi sebarang masalah ..
cewah dah jadi pakar diet la pulak ... hehe
siapa2 berminat boleh lah join jadi geng diet cik yasmin :D ...
chaiyok2 ... tiada perkara yang mustahil 
selamat berdiet ye semua .. :yes

 
MEDICAL CHECK UP COMING SOON .. 
 NEXT WEEK
:(

#cikyasmindokdepanlappysambilberangankurusmacamangelinajoliehaha:hihi

15 comments:

  1. InsyaAllah myn...rezeki x kemana2...nadya doakan terbaik untuk myn...
    Gudluck utk diet esok...:hihi
    MYN CAIYOK

    ReplyDelete
  2. owhh mynn amik Tesl eyhh...wahh mesti terer BI ni ^^,...psst psst da jd cam FR je nmpak ...hehehe

    ReplyDelete
  3. buat pilihan yg terbaik :)
    all the best !

    ReplyDelete
  4. terima kasih nurul nadia :D .. hehe insyaallah nad .. hahaha shiqin x ada la terer BI cuma minat aje :D haha FR amik sama macam myn ke ?? terima kasih ulya .. terima kasih sbb support myn ye semua .. wish me luck

    ReplyDelete
  5. Wish u Gud Luck :) Jgn tension2 nk berdiet ye.. yg penting kene bersenam .. :) itu yg terbaik.. :)

    ReplyDelete
  6. hahaha mr petak tqvm for your motivated support ... insyaallah myn x tension maybe cuma muak sikit nanti .. :D mr petak pun selamat berdiet jugak ye

    ReplyDelete
  7. cik yasminn , teya nak join awak diett ! teya dah naik 2kilo nii ... haduiii . :(

    ReplyDelete
  8. hahaha teya jom aje jadi geng cik yasmin .. cuma teya kena disiplin kan diri dan bersedia dari segi mental mahupun fizikal .. diet x semestinya kita perlu memaksa siri tetapi kita hanya perlu istiqamah dalam melakukan apa yg di niatkan dalam hati .. INSYAALLAH akan berjaya ... hehe geng diet cik yasmin la ni ye ... syed salleh , gaji besar ? hahahaha bukan x mau tapi nak kerajaan sbb ada pencen and byak kelebihan .. swasta sebenarnya pilihan terakhir myn ... insyaallah wish me luck ye

    ReplyDelete
  9. *diri .. sorry hehe over la pulak ...

    ReplyDelete
  10. ha3.. sama dengan syed.. dah nak start keje.. so pening gak pilih.. :p
    tapi kalau gurl, kerajaan is the best.. so ur future children sume dapat advantage contoh free treatment kat hospital kerajaan :)

    (http://syedsalleh.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  11. missha nk diet jugak..tapi mesti tak jadi ..:)

    ReplyDelete
  12. Parabens pelo blog
    Espero voltar aqui outras vzs
    Estou convidando vc a visitar o meu blog e se tornar um seguidor(a)
    Já estou seguindo vc
    http://3fasesdalua.bolgspot.com/
    siga-me no Twitter que eu seguirei vc no seu twitter
    @3fasesdalua

    ReplyDelete
  13. Espero voltar aqui outras vzs
    Estou convidando vc a visitar o meu blog e se tornar um seguidor (a)
    Já estou seguindo vc
    http://paposeriodemulher.blogspot.com/
    siga-me no Twitter que eu seguirei vc no seu twitter
    @paposeriodemulh

    ReplyDelete
  14. Estou convidando vc a visitar o meu blog e se tornar um seguidor (a)
    Já estou seguindo vc
    http://papodeesquinas.blogspot.com/

    ReplyDelete