Chocolate Chip Cookie http://fazmyn.blogspot.com ( header cik yasmin tak ada buat sementara ): contest cik yuu hidayu kita ... mai join mai ... hadiah best2 .... sng aje x susah mana pun ..
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

My Search Box :p

Monday, 21 May 2012

contest cik yuu hidayu kita ... mai join mai ... hadiah best2 .... sng aje x susah mana pun ..

Segmen Pokok Ajaib | Yuu Hidayu

Assalamualaikum,

Korang baca petikan kat bawah ni. Bayangkan.. Imaginasikan.. dan cuba lukis.

"Ada pokok ajaib, batang yang disebelah kanan mempunyai tiga pelepah dan empat biji kelapa. Batang yang disebelah kiri pula mempunyai empat pelepah serta dua biji kelapa. Batang yang ditengah tengah pula mempunyai sebanyak 5 pelepah tetapi tidak mempunyai buah kelapa. Antara batang kanan dengan batang kiri terdapat seekor monyet sedang bergayut di atasnya memegang sebiji cawan."



click nama bawah ni if nak join ... sygs korang

YUU HIDAYU
kalau nak join pi kat blog YUU HIDAYU ye ... Tag orang ramai2 
mari kita memeriahkan contest ini ..
cik yasmin nak join tapi cukup la sekadar jadi supporter kawan cik yasmin ni ..
chaiyok2 yuu ..
join tau .. masih belum ramai lagi peserta 
so peluang utk mendapatkan hadiah yg ditawarkan sangat besar ..
ajak kawan2 juga ye ...
tunjukkan kehebatan anda dalam seni lukisan 
cik yasmin x reti lukis
hikhikhikhik ambil seni tapi lukis x reti
:D
jangan tunggu lama2 nanti lama2 hadiah di sambar orang

sayonara ...
#cikyasmindokpandangkertasdenganseribuharapansupayaideamelukis




1 comment:

  1. salam kenal dan moga sukses dalam segmen tersebut.

    ReplyDelete